Volledig scherm
Prins Charles © EPA

Speciale postzegels voor verjaardag Charles

De zeventigste verjaardag van prins Charles op 14 november wordt door verschillende posterijen gemarkeerd met speciale postzegels. Het eiland Man is deze maand een van de eerste die komt met een serie van zes postzegels met daarop verschillende schilderijen die zijn gemaakt van de prins van Wales.

De Kanaaleilanden Guernsey en Jersey blijven niet achter en komen in november ook met herdenkingszegels, een gebruik bij elke mijlpaal in de koninklijke familie. Zo besteedde Gibraltar eerder dit jaar aandacht aan de 65ste verjaardag van de kroning van koningin Elizabeth.

De Royal Mail die de postzegels van het Verenigd Koninkrijk uitgeeft heeft ook een uitgave ter gelegenheid van de verjaardag van de toekomstige koning op het programma staan. Datum van verschijning is de dag van de verjaardag zelf. Het ontwerp is nog niet bekend gemaakt.

  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’