Volledig scherm
© Dave J Hogan/Getty Images

Spice Girls krijgen weer klachten over slecht geluid tijdens concert

Ook in Wales waren fans niet te spreken over de geluidskwaliteit van de Spice Girls. Op social media wordt dan ook flink geklaagd dat de dames gisteravond tijdens hun show in Cardiff nauwelijks te verstaan waren.

,,Zo teleurstellend als je zoveel hebt betaald voor een unieke ervaring", concludeert een bezoeker op Twitter. ,,Belachelijk dat jullie niets aan het geluid hebben gedaan na de klachten over de eerste show van vrijdag", zegt een ander. 

De meidengroep zelf heeft nog niet gereageerd op klachten over de show. Zaterdag liet Mel B., na alle negatieve berichten na het eerste concert in Dublin, wel weten dat ze hoopte dat het geluid een stuk beter zou zijn in Cardiff.

Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie B. en Melanie C. doen met hun reünietournee in totaal dertien steden in Ierland, Wales, Engeland en Schotland aan. Op 15 juni sluiten ze af in Londen. Victoria Beckham liet vanwege drukte verstek gaan.

Volledig scherm
© Dave J Hogan/Getty Images
  1. Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Britain's Got Talent-jurylid Simon Cowell is woest de zaal uit gelopen tijdens de auditie van de excentrieke Australische kunstenaar Tim Patch (70), die al sinds 2006 schildert met zijn geslachtsdeel. Patch, die optreedt onder de naam Pricasso, wilde op het podium in een paar minuten tijd een kleurig dubbelportret maken van Cowell en zijn collega David Walliams. Maar al bij de eerste ‘kwaststreken’ drukte eerstgenoemde op de rode knop, wat zoveel betekent als ‘per direct opkrassen’.