Volledig scherm
Steffi Verhagen en Roel Verhagen hebben elkaar gevonden bij Boer zoekt Vrouw © Boer zoekt Vrouw

Steffi's vriend Roel is erg populair sinds BZV: ‘Maar hij gaat wel met mij mee naar huis’

Ze zijn helemaal in de wolken met elkaar sinds Boer Zoekt Vrouw, Steffi en haar Roel. Al vindt de Boekelse paardenfokster het soms nog moeilijk te geloven dat de hovenier zijn leven met haar samen ziet. ,,Wel apart wat er in een jaar kan gebeuren.”

Van de week was het stel op een feest en er liepen heel wat vrouwen achter Roel Verhagen aan om met hem op de foto te gaan. ,,En denk ik: ha ja, hij gaat wel met mij naar huis", zegt Steffi stralend tegen RTL Boulevard

Binnenkort vieren Steffi en Roel kerst met de vrienden die de paardenfokster vorig jaar rond deze tijd hadden opgegeven voor het boerendatingprogramma. ,,En nu is Roel er bij. Ik merk nu wat er nog ontbrak, hoe mooi het is om samen te zijn", zegt Steffi. Het stel heeft een eigen kerstkaart, compleet met verliefde foto, naar vrienden, familie en zakelijke relaties verstuurd.

Roel vindt Steffi erg lief, vertelt hij. ,,Ze haalt speciaal voor mij tijgernootjes, bijvoorbeeld.” Steffi: ,,Als ik hem met zoiets kleins blij kan maken, waarom zou ik het dan niet doen?”

De twee willen volgend jaar gaan samenwonen, maar een huwelijk op termijn hoeft niet zo. ,,Dat staat niet op mijn wensenlijst”, zegt Steffi.

Bekijk hieronder hoe gezellig Steffi en Roel het hadden tijdens hun citytrip naar het Zwitserse Bern:

Volledig scherm
© KRO NCRV