Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen overhandigde begin dit jaar een exemplaar van het boek Supersister: Looking back, naked aan toetsenist Robert Jan Stips.
Volledig scherm
Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen overhandigde begin dit jaar een exemplaar van het boek Supersister: Looking back, naked aan toetsenist Robert Jan Stips. © Paul Bergen

Supersister gaat touren met Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen

Rinus Gerritsen, de bassist van Golden Earring, sluit zich aan bij Supersister. De progressieve rockband van zanger en toetsenist Robert Jan Stips (De Nits) gaat in oktober en november op clubtour. Twee jaar geleden had de in 1967 opgerichte Haagse band al een revival.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”