Volledig scherm
Sylvie Meis. © ANP Kippa

Sylvie doet aan taekwondo (op hoge hakken) en zoveel make-up gebruikt Chantal

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd. 

Winston Gerschtanowitz is samen met zijn vrouw Renate op vakantie en is voor een korte coupe gegaan bij de Turkse kapper. 

Vrijwel iedere celebrity had 'm al gedaan, alleen Sylvie Meis hadden we de bottle cap challenge nog niet zien doen. De kleine diva bewijst dat ze taekwondo kan op hoge hakken.

Love-vakantie! Airen Mylene maakt het gezellig met haar man Taeke Taekema op Ibiza. 

De kleine Dré Hazes vermaakt zich prima. Moeder Monique Noel is dankbaar, wellicht ook voor het slabbetje dat het kleine mannetje om heeft.

Zet hem tegen Badr Hari en je zal geen angstzweet bespeuren bij Rico Verhoeven, maar zet je hem in een achtbaan dan krijgt de kickbokser het behoorlijk benauwd.

Het lijkt erop dat Jim Bakkum aan het oefenen is om ooit mee te mogen doen aan het kinderprogramma Bommetje!

Bridget Maasland en zoontje Mees overwegen de terugreis van Bali naar Nederland surfend te maken. De twee hebben net hun eerste les gehad.

Een foto van Leco van Zadelhoff geeft een mooi inkijkje in de beautyproducten die Chantal Janzen gebruikt voor een tv-uitzending. ,,Een tafeltje vol", geeft de blondine zelf toe.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.