Viktor Brand
Volledig scherm
Viktor Brand © Foto | ANP

Talpa geeft ijssculpturenshow IJsmeesters tweede seizoen

De ijssculpturenwedstrijd IJsmeesters: Een Koud Kunstje keert terug op televisie. SBS6 geeft het programma na twee jaar afwezigheid een tweede seizoen, heeft Talpa dinsdag bekendgemaakt.

 1. Zedenkomedie Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstudie
  recensie

  Zedenkome­die Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstu­die

  Veteranen Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy speelden in meerdere films met een progressieve blik op de seksuele moraal. Denk aan American Gigolo (met Gere), Looking for Mr. Goodbar (met Keaton), White Palace (met Sarandon) en Boogie Nights (met Macy). Eenmaal de 70 gepasseerd en de acteurs belanden als collectief in Maybe I Do, de meest conservatieve en seksloze zedenkomedie in jaren. Dat is blijkbaar het lot van iconen uit Hollywood.
 2. Imanuelle Grives voor docu terug naar de gevangenis na drugsvangst: ‘Blij dat ik toen ben opgepakt’
  PREMIUM

  Imanuelle Grives voor docu terug naar de gevangenis na drugs­vangst: ‘Blij dat ik toen ben opgepakt’

  Imanuelle Grives (37) was wereldnieuws toen ze op het Belgische festival Tomorrowland werd opgepakt met haar zakken vol drugs. De Nederlandse actrice verdween een paar maanden achter de tralies en krabbelde weer op. Ze gaat dinsdagavond opnieuw de cel in, maar nu voor de Vlaamse docureeks Recht naar de gevangenis. ,,Dat ik toen werd opgepakt beschouw ik als een goddelijke interventie.”