Taylor Swift met Australische fans in Sydney.
Volledig scherm
Taylor Swift met Australische fans in Sydney. © EPA

Taylor Swift-fans klagen Ticketmaster aan na kaartjesdebacle

Een groep fans van Taylor Swift heeft Ticketmaster aangeklaagd naar aanleiding van het gedoe met de kaartverkoop voor haar concerten vorige maand. Volgens Amerikaanse media eisen de ‘Swifties’ dat de website wordt beboet voor onder meer ‘fraude’ met de verkoop.

 1. ‘Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn eigen graf gegraven met zijn overhaaste ontslag’
  AD Media podcast

  ‘Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn eigen graf gegraven met zijn overhaaste ontslag’

  Met de start van de kennisquiz The Connection afgelopen weekend, met Patrick Lodiers als presentator, rijst des te meer de vraag of Matthijs van Nieuwkerk simpel te vervangen is. Na de Top 2000 a gogo, met vervanger Herman van der Zandt, is dit nu al het tweede programma dat probleemloos voortdendert. En wat moet er met Matthijs Gaat Door gebeuren? Angela de Jong: ‘Matthijs van Nieuwkerk heeft sowieso zijn eigen graf gegraven met zijn overhaaste ontslag.’
 2. Nick Offerman was bijna niet te zien in The Last of Us: ‘Ik wilde het script niet eens lezen’

  Nick Offerman was bijna niet te zien in The Last of Us: ‘Ik wilde het script niet eens lezen’

  Fans van The Last of Us zijn lyrisch over de acteerprestaties van Nick Offerman (52), die de rol van Bill vertolkt. De Amerikaanse acteur is niet meer weg te denken uit de HBO-reeks, die gebaseerd is op het gelijknamige populaire zombiespel. Toch had hij bijna niet in succesvolle serie gezeten. ,,Mijn vrouw heeft mij moeten overhalen om de rol aan te nemen”, onthult hij in Jimmy Kimmel Live.
 3. Taylor Swift woest op Ticketmaster na kaartjesdebacle: ‘Ondraaglijk om aan te zien’

  Taylor Swift woest op Ticketmas­ter na kaartjesde­ba­cle: ‘Ondraag­lijk om aan te zien’

  Taylor Swift wijst met haar vinger naar Ticketmaster nadat het bedrijf gisteravond de verkoop van de kaarten voor haar Eras Tour moest stopzetten. De 32-jarige zangeres laat weten allesbehalve blij te zijn met het bedrijf. ‘Ik ga voor niemand excuses verzinnen, want we hebben ze meerdere keren gevraagd of ze aan de eisen konden voldoen en ons was verzekerd dat ze dat konden’, schrijft Swift kwaad op Instagram.