Taylor Swift verschijnt opeens in Nashville bij megavlinder

videoIn aanloop naar een grote bekendmaking aankomende vrijdag, verscheen popster Taylor Swift als verrassing midden in het centrum van de Amerikaanse stad Nashville. Daar ontmoette ze een horde fans terwijl ze voor een muurschildering stond van een gigantische vlinder.

Voordat Swift verscheen, maakte ze bekend op haar Instagram Story dat ze de muurschildering had laten maken op een willekeurige muur in de stad, en er hints in waren verstopt over haar nieuwe nummer. Fans vonden al snel de locatie van de kleurige vlinder en kwamen massaal opdraven. Swift nam de tijd om foto's met hen te maken en om iedereen enthousiast te maken over haar mysterieuze mededeling.

Swift hint de laatste paar maanden dat er groot nieuws zal komen op vrijdag. Veel mensen denken dat het zal gaan om nieuws over haar zevende studioalbum, maar anderen denken dat de zangeres misschien persoonlijk nieuws heeft. Er zijn zelfs geruchten dat het nieuws zal gaan over haar seksuele geaardheid.

Volledig scherm
© AP
  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.