Volledig scherm
© ANP Kippa

Terence van der Loo in musical Addams Family

Terence van der Loo, Mylène d'Anjou en Dick Cohen spelen komend theaterseizoen in de musical The Addams Family. Het trio vormt samen de familie Beineke, zo werd duidelijk op de perspresentatie van de voorstelling.

Van der Loo, bekend van de musicals De Marathon en Moeder, ik wil bij de revue, speelt de rol van Lucas Beineke, de jongen op wie Wednesday Addams (gespeeld door Marjolein Teepen) verliefd wordt. Samen met zijn ouders Ellis en Henk Beineke komt hij kennismaken met zijn aanstaande schoonfamilie.

Eerder werd al bekend dat Johnny Kraaijkamp en Pia Douwes in de rol kruipen van Gomez en Morticia Addams. Martijn Vogel (Pugsley), Tony Neef (Oom Fester), Irene Kuiper (Oma Eudora) en Raymond Paardekooper (butler Lurch) vormen de rest van de Addams-cast.

De Nederlandstalige bewerking van de musicalkomedie komt uit de pen van Jon van Eerd. Paul Eenens is bij het stuk betrokken als regisseur en Stanley Burleson doet de choreografie.

  1. Deze superhelden verloren hun vader
    PREMIUM

    Deze superhel­den verloren hun vader

    Wie in de creaties van de gisteren overleden Stan Lee (95) slechts platte superhelden in kleurrijke maillots ziet, doet de Marvel-goeroe zwaar tekort. Iconen als de Hulk en Black Panther zijn complexe figuren en interessante afspiegelingen van de tijdsgeest. Deze website sprak met hoogleraar populaire cultuur Dan Hassler-Forest (Universiteit Utrecht) en stripkenner Michael Minneboo (van het boek Mijn Vriend Spider-Man) over de relevantie van Lee’s vijf belangrijkste scheppingen.