Twee talentvolle mensen zo rücksichtslos afserveren, zonder kans op verbeteren, doe je niet

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

4 reacties

 • Mariamartha Boonstra - Wijnkoop

  1 week geleden
  Echt belachelijk. Het is gewoon een gezellig en authentiek stel. Kan die NPO baas niet snel en zonder overleg ontslagen worden?
 • Adrie Fijnvandraat

  1 week geleden
  Helemaal eens met Angela: dit is buiten alle fatsoensnormen om. Ik ga na dertig jaar mijn lidmaatschap BNN/VARA vandaag nog opzeggen. Zo ga je niet met medewerkers om!
 • Geert van Oorschot

  1 week geleden
  Het zal dat laatste zinnetje van Angela wel zijn. Het duo was niet uitgesproken links genoeg. Jammer, een beetje gezond verstand zomaar wegserveren. Typisch VARA Geert van Oorschot
 • CMMJ Hermans-Salden

  1 week geleden
  Deze twee mensen waren voor mij de reden de tv aan te zetten. Het was met plezier kijken en ik mis ze nu en dat gaat zo blijven ????? Ongelooflijk zoals er met mensen wordt omgegaan.
 1. Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

  Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

  Fidan Ekiz en Renze Klamer moeten van BNNVara per direct stoppen met het presenteren van De Vooravond. Het nieuws komt onverwacht en beide presentatoren zijn verbijsterd. ‘Ik sta nog perplex’, laat Klamer weten. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand gaan een andere invulling geven aan de talkshow. Zij presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVara op NPO 1.
 2. Jarig dochtertje (7) Jennifer Ewbank met traumaheli en schedelbreuk afgevoerd na trap van pony

  Jarig dochtertje (7) Jennifer Ewbank met traumaheli en schedel­breuk afgevoerd na trap van pony

  Het zevende verjaardagsfeestje van de dochter van Jennifer Ewbank is uitgelopen op een drama. Het meisje had een ‘sprookjesfeest’ moeten beleven, maar kreeg volgens haar moeder een trap van een pony en liep een schedelbreuk op. Na een zware tijd in het ziekenhuis maakt Emily het inmiddels goed, maar de zangeres herbeleeft de ‘nachtmerrie’ vrijwel continu. ‘We voelden de grond steeds verder wegzakken.’