Volledig scherm
© Pinkpop

Urbanus verantwoordelijk voor speciaal Pinkpop-stripboek

De Belgische komiek en cabaretier Urbanus heeft speciaal voor de vijftigste editie van Pinkpop een stripboek geschreven, zo maakt de organisatie van het festival bekend. 

In Urbanus en de Pink Penarie Pop bezoekt de Vlaamse grootheid het festival in Landgraaf en beleeft daar allerlei avonturen. Urbanus, die zelf in 2015 op Pinkpop stond, schreef het verhaal. Dirk Stallaert, bekend van de Mieleke Melleke Mol-strips, illustreerde het boekje.

Volledig scherm
Urbanus is ondertussen zijne bronzen Urbanus al aan het afstoffen © Marc Colpaert

Het boekje met de avonturen van Urbanus is te koop via de Pinkpop-website of tijdens het festival, dat van 8 tot en met 10 juni plaatsvindt. 

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?