Suzanne de Heij, musicalster en dirigent van het koor Summertime.
Volledig scherm
PREMIUM
Suzanne de Heij, musicalster en dirigent van het koor Summertime. © Merel Klijzing

Van Mamma Mia! naar mama: musicalster Suzanne de Heij (40) wilde juf worden, maar toen werd ze zwanger

Hoewel ze in grote musicals als Mamma Mia! en Anastasia speelde, droomt artiest Suzanne de Heij (40) ervan om voor de klas te staan. Dat plan is even uitgesteld, nu ze zwanger is en straks alleen een kindje opvoedt. ,,Een kinderwens laat zich niet plannen.”

  1. Publieke omroep mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden

    Publieke omroep mag streaming­dienst NPO Start verder uitbreiden

    De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden. Staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media heeft daarvoor vandaag toestemming gegeven. Eerder dit jaar oordeelden de Autoriteit Consument en Markt (ACM) dat de door NPO gewenste uitbreiding beperkt effect heeft op de markten waarop NPO actief is. Ook het Commissariaat voor de Media en de Raad voor Cultuur adviseerden positief.
  2. Nederlandse vlogger dringt geheime bunker binnen in Italië: ‘We zijn aan advocaat 10.000 euro kwijt’

    Nederland­se vlogger dringt geheime bunker binnen in Italië: ‘We zijn aan advocaat 10.000 euro kwijt’

    Een Nederlander en een Belg zijn in Italië vervolgd voor spionage nadat ze een militaire basis binnendrongen en er videobeelden maakten. Bob Thissen uit het Limburgse Heerlen en Frank Brodala uit Maaseik (vlakbij Roermond) kwamen ervan af met een boete van 250 euro. ,,Maar met de advocatenkosten erbij zijn we zo’n 10.000 euro kwijt. We laten de militaire domeinen nu wel even links liggen”, vertelt Thissen.