Het team van Hunted.
Volledig scherm
Het team van Hunted. © AVROTROS

Vanavond op tv: Hunted en Jumanji: Welcome to the Jungle

Na een lange werkdag lekker op de bank ploffen? Hier lees je dagelijks wat er te zien is op tv. Dit zijn de kijktips voor donderdag 22 september. Bekijk het complete programma via onze tv-gids.

 1. Publieke omroep mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden

  Publieke omroep mag streaming­dienst NPO Start verder uitbreiden

  De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden. Staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media heeft daarvoor vandaag toestemming gegeven. Eerder dit jaar oordeelden de Autoriteit Consument en Markt (ACM) dat de door NPO gewenste uitbreiding beperkt effect heeft op de markten waarop NPO actief is. Ook het Commissariaat voor de Media en de Raad voor Cultuur adviseerden positief.
 2. Buddy Vedder over zijn Ginny: ‘Ze zag me eerst niet zitten, maar ik bleef volhouden’
  PREMIUM
  Interview

  Buddy Vedder over zijn Ginny: ‘Ze zag me eerst niet zitten, maar ik bleef volhouden’

  Hij zingt, presenteert, acteert, speelt gitaar, schrijft soundtracks, zit in jury’s, is stemacteur en schrijft kinderboeken. Buddy Vedder (28) heeft een vuistdik cv, maar weet in alle drukte heel goed het hoofd koel te houden en zijn grenzen aan te geven. ‘Ik besef dat ik een voorbeeldfunctie heb, en daar worstel ik weleens mee,’ zo vertelt hij in dit interview uit ons weekendmagazine Mezza.
 3. Bohemian Rhapsody voor 19de keer op 1 in Top 2000, Coldplay stijgt naar plek 5

  Bohemian Rhapsody voor 19de keer op 1 in Top 2000, Coldplay stijgt naar plek 5

  Queen staat dit jaar voor de negentiende keer met Bohemian Rhapsody bovenaan de Top 2000 van NPO Radio 2. Danny Vera, in 2020 nog de nummer 1, is net als vorig jaar met Roller Coaster te vinden op de tweede plaats. De top drie wordt gecompleteerd door de Eagles met Hotel California. Dat werd vanmiddag door Ruud de Wild onthuld in het Top 2000 Café in Beeld & Geluid in Hilversum. Coldplay is met Fix You van de elfde naar de vijfde plek gestegen.