Volledig scherm
Pip Pellens. © ANP Kippa

Verlegen Pip stoft blootfoto af en Gerard viert alvast subtiel kerst

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Yolanthe Sneijer-Cabau heeft een opvallend rustig strand uitgekozen om schelpen te zoeken met haar oogappel Xess Xava.

Zanger Gerard Joling viert kerst dit jaar zoals altijd subtiel en ingetogen.

Model Rose Bertram, de vriendin van Gregory van der Wiel, koos voor matchende outfits toen ze haar acht maanden oude dochtertje vandaag meenam naar haar werk.

Actrice Pip Pellens ging anderhalf jaar geleden uit de kleren voor het blad Linda.mode. Pas vandaag durft ze zelf een kiekje van de sexy shoot te delen.

Het is pas eind november, maar presentatrice Leonie ter Braak heeft haar buik nu al (letterlijk) vol van Sinterklaas.

Het zoontje van André Hazes kan opgelucht ademhalen nu hij er zeker van is dat de Sint ook naar het Amerikaanse Florida komt.

Tim Hofman is op Koh Lipe voor een instagramwaardige foto in een boom geklommen. De BOOS-presentator is zo trots op zijn torso dat hij spreekt van een Sexpeditie Robinson.

Jim Bakkum is extra trots op zoon Lux nu zijn first born zijn zesde verjaardag viert. De zanger kan niet wachten op de man die hij wordt, maar mag ook nog onbevangen blijven.

Leco ‘Look’ van Zadelhoff geeft zijn klanten graag big hair en heeft deze donderdag uitgeroepen tot nationale toupeerdag.

Tanja Jess wil terug naar Marrakech met een sexy doorschijnende outfit in haar reiskoffer.

Bibi Breijman hoopt met een rondje in haar favoriete bolide de weeën op te wekken. De vlogster is deze week uitgerekend van haar eerste kindje, voor haar vriend Waylon wordt het zijn tweede.

De donderwolken hangen Daphne Deckers boven het hoofd op haar vakantieadres en ze verdoet haar tijd dan maar met bankhangen.

Voor Kees Tol was een van zijn mooiste avonturen ooit meedoen aan Wie is de Mol?. De Volendammer had de eer in Zuid-Afrika het mollengeld te verduisteren.

Dave Roelvink en zijn met tattoos bezaaide lijf zeggen je gedag.