Volledig scherm
Jaimy © RTL

Verleider Jaimy grijpt zijn kans: ‘Ik maak Temptation af’

Temptation IslandAls het aan verleider Jaimy ligt, gaat Milou nog voor het einde van het Temptation-avontuur voor de bijl. Dat stelde de Amsterdammer vol zelfvertrouwen na zijn – naar eigen zeggen - gezellige date met de blondine. ,,Ik zorg dat ik Temptation afmaak zoals hij afgemaakt hoort te worden.”

Het wil maar niet lukken bij de verleid(st)ers in de villa’s. Net als de vrijgezelle dames en heren denken beet te hebben bij de bezette deelnemers, wordt er afstand genomen en zijn ze weer terug bij af. De Vlaamse Jietse kan daar als geen ander over meepraten. Hij dacht een ontzettende klik met Milou te hebben. De twee werden zelfs op date – inclusief overnachting – gestuurd en voerden intieme gesprekken met elkaar. Toch liet Milou haar oog voor de date van vanavond op iemand anders vallen, namelijk op Jaimy.

Een verrassende keuze, want Milou nam eerder in het seizoen juist afstand van de Amsterdamse verleider. De reden? Hij zou te opdringerig zijn geweest. ,,Nu geef ik hem eigenlijk een soort tweede kans, omdat hij toch wel heel gezellig is”, kwam Milou op haar eerdere besluit terug.

Vertrouwen

De date van vandaag stond in het teken van elkaar vertrouwen. Zowel de vrijgezelle als bezette deelnemers hadden geen enkel idee wat hen te wachten stond, maar dat werd snel duidelijk toen ze eenmaal op locatie waren. Een hint? Cart blanche voor de verleid(st)ers! Zij mochten vandaag hun date nogal aparte gerechten voorschotelen. Niet alleen werden er Aziatische pannenkoeken gemaakt met de raarste ingrediënten erop, ook stonden er kevers en kippenpoten op het menu.

Waar de andere verleid(st)ers het vertrouwen van hun dates niet wilden beschamen, sloeg Jaimy juist een andere weg in. ,,Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk van mezelf erin te gooien. Ik ben een baldadige jongen, ik houd ervan om een beetje te dollen”, verklaarde hij. En dus trakteerde Jaimy Milou op een insect als snack. De blondine sprak haar twijfels al uit, maar nam toch een hap. En met gevolgen: ze spuugde het beestje niet veel later hoestend en proestend uit. ,,Wat was dat?”, vroeg ze vervolgens aan Jaimy. Die reageerde triomfantelijk: ,,Een krekel.”

Lees verder onder de foto

Volledig scherm
Milou © RTL

Hoewel Milou eigenlijk niet in de stemming was om op date te gaan – zij kreeg vorige week te zien hoe Heikki twijfelde tussen haar en Ayleen -, kreeg Jaimy het toch voor elkaar om Milou aan het lachen te maken. Een flinke boost voor zijn ego, zo vertelde hij trots voor de camera. ,,Laat haar mij maar kiezen voor de dreamdate en ik zorg dat ik Temptation afmaak zoals hij afgemaakt hoort te worden.”

Zusters

In de villa van de mannen ging er avond er heter aan toe. Daar werden de single dames in een verpleegster pakje gehesen. Roger en Morgan beweerden daar niet veel mee te hebben, maar Ayleen zag haar kansen schoon bij Heikki. Zij moest en zou vanavond haar slag slaan bij hem. En dus huppelde ze verleidelijk om Heikki heen. Het oogcontact tussen de twee bleef niet onopgemerkt bij de andere verleidsters, ,,Heikki kan zijn ogen niet van Ayleen afhouden”, wist Naomi te vertellen.

Toch droop Ayleen vanavond met de staart tussen de benen af. De verleidster wilde Heikki tot twee maal toe in zijn slaapkamer verrassen, maar hij lag al te slapen. En dus viel haar plannetje – ‘vanavond moet het gebeuren’ – compleet in duigen.