Verleidster Angi: Orpheo vindt mij gevaarlijk

VIDEOOrpheo mag zich dan in het bijzijn van de camera’s gedragen, als de camera’s niet draaien laat hij zich van een heel andere kant zien. En het is níet de eerste keer dat de Temptation Island-deelnemer zich niet kan inhouden: verleidster Angi doet in een nieuwe teaser van RTL een boekje open. ,,Hij heeft toegegeven dat hij mij gevaarlijk vindt.”

In het korte fragment dat RTL vandaag heeft vrijgegeven is te zien hoe Orpheo en Angi genieten van een glas champagne tijdens hun - hoogstwaarschijnlijk - dreamdate. Op het moment dat Angi entree maakt op het terras, reageert Orpheo: ,,Je ziet er gezond uit.”

Die woorden, hoe onschuldig ze ook lijken, betekenen voor Angi maar een ding. ,,Hij bedoelt eigenlijk gewoon dat hij me er geil vindt uitzien”, ontrafelt ze Orpheo’s zogenaamd nette compliment. En het mag dan inderdaad onschuldig lijken, niet veel later laat Orpheo voor de tweede keer zijn ware aard zien. Wéér als de camera’s niet draaien. Zelf stelt hij absoluut geen initiatief te hebben genomen als het om flirten gaat.

,,Hij is een beetje sneaky”, vertelt de Poolse Angi voor de camera’s. Dat is ook te merken op het moment dat Angi zegt ‘iets heel fouts’ te gaan doen. ,,Pff... maak het me niet te moeilijk dan”, reageert Orpheo vervolgens. En even later: ,,Als ik jou moet omschrijven... dan ben je gewoon een heel geil persoon.”

Hoe de date van Angi en Orpheo afloopt, is waarschijnlijk morgen te zien in een nieuwe aflevering van Temptation Island.

Volledig scherm
Angi en Orpheo in Temptation Island. © RTL
  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”