Volledig scherm
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez. © AFP

Verloofde van Jennifer Lopez is beroofd: half miljoen aan spullen uit auto

Voormalig honkballer, en verloofde van Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (44) is tijdens een inbraak in zijn auto beroofd van spullen ter waarde van een half miljoen dollar. Dat melden Amerikaanse media.

Rodriguez was afgelopen zondag in San Francisco om in opdracht van sportzender ESPN een honkbalwedstrijd te becommentariëren. Na afloop van de wedstrijd dineerde hij samen met collega’s van de productiecrew en precies op dat moment, tussen 9 en 11 uur ‘s avonds, werd zijn huurauto opengebroken. De gestolen spullen zouden bestaan uit elektronica, juwelen en een tas. Hoeveel waarde deze spullen precies hadden, is niet bekend.

Rodriguez’ woordvoerder vertelt volgens The New York Post dat het genoemde bedrag van 447.000 euro ‘overdreven’ was, maar wil verder weinig kwijt over het gebeuren. Sportzender ESPN noemt het een ‘zeer ongelukkig voorval’. ,,We zijn hard bezig om de situatie met de plaatselijke handhavers op te lossen’.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez zijn sinds begin 2017 bij elkaar en kwamen in datzelfde jaar op de cover van het tijdschrift Vanity Fair met hun bijnaam, J-Rod. 

  1. Butler klapt uit de school over theemanieren prins Charles: ‘Zijn lepeltje moet altijd rechts liggen’

    Butler klapt uit de school over theemanie­ren prins Charles: ‘Zijn lepeltje moet altijd rechts liggen’

    De Britse troonopvolger prins Charles (71) stelt volgens zijn personeel strenge eisen aan hoe hij zijn kopjes thee geserveerd krijgt. Zo wordt de temperatuur van het water nauwlettend gecontroleerd met een thermometer en moet het handvat van het kopje altijd naar rechts wijzen met een lepeltje precies daaronder, aldus butler Evan Samson die werkt in het Schotse landhuis Dumfries House: eigendom van de prins.