Volledig scherm
PREMIUM
Bilall Fallah en Adil El Arbi. © BELGA

Vlaamse makers Bad Boys 3: ‘We hadden hooguit meer ontploffingen gewild’

interviewZo maak je voor een habbekrats een gangsterfilm in Vlaanderen en zo maak je ineens een blockbuster met Will Smith. Met Bad Boys For Life werd de droom van de Marokkaanse Belgen Adil El Arbi en Bilall Fallah werkelijkheid. Maar Hollywood is ook een en al stress, biechten ze op.

'Will die na een take naar je toekomt en vraagt of hij het wel goed heeft gedaan.'' Bilall Fallah (34) grinnikt. ,,Pas als hij wegloopt is er dat moment van bewustzijn: dat was gewoon Will Smith. Dé Will Smith! En wij zijn hier in charge!” Adil El Arbi (31) vult aan: ,,En je denkt, die man heeft keiveel geld. Niets is hem meer vreemd. Maar het is net een klein kind, zo enthousiast. Die liefde voor cinema is puur.”

  1. In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

    In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

    De Britse prins Andrew zou vandaag op zijn zestigste verjaardag met een groot feest bevorderd worden tot admiraal. In heel het land zou de vlag uit gaan. Het bleef echter bij een diner met zijn gezin in de Royal Lodge, zijn woning in het park van Windsor Castle. Dit vanwege zijn vriendschap met de Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein, die van seksueel misbruik werd beschuldigd en vorig jaar, na te zijn gearresteerd, een einde maakte aan zijn leven.