Een muurschildering ter ere van Kobe Bryant en en Gianna.
Volledig scherm
Een muurschildering ter ere van Kobe Bryant en en Gianna. © AP

Weduwe Kobe Bryant hoorde via sociale media dat hij was overleden

Vanessa Bryant hoorde vorig jaar via sociale media dat haar man, basketballer Kobe Bryant, om het leven was gekomen bij een helikoptercrash, meldt The New York Times. Ook hun hun 13-jarige dochter Gianna overleed bij dit ongeluk, samen met nog zeven anderen.

 1. Kees van der Spek wil lievelings­lied Peter R. de Vries op 1 in Top 2000: ‘Nummer van woedend volk’
  video

  Kees van der Spek wil lievelings­lied Peter R. de Vries op 1 in Top 2000: ‘Nummer van woedend volk’

  Kees van der Spek hoopt dat A whiter shade of pale van Procol Harum, het lievelingslied van zijn overleden vriend en collega Peter R. de Vries, dit jaar op 1 komt in de Top 2000. Het nummer werd gedraaid op de uitvaart van de misdaadverslaggever en sindsdien kan Van der Spek er niet naar luisteren zonder vol te schieten. ,,Door zijn dood is het nummer echt een statement geworden.”
 2. Weduwe Kobe Bryant deelt hartverscheurende foto: We zijn kapot van het verlies
  Update

  Weduwe Kobe Bryant deelt hartver­scheu­ren­de foto: We zijn kapot van het verlies

  De weduwe van Kobe Bryant bedankt de ‘miljoenen mensen’ die medeleven hebben getoond na de tragische dood van haar man en 13-jarige dochter Gianna. Vanessa Bryant heeft haar profielfoto op Instagram veranderd in een foto van haar overleden man en dochter en plaatste ook een foto van haar complete gezin. Daarbij schrijft ze: ,,Er zijn geen woorden die de pijn kunnen beschrijven die wij nu voelen.”