Volledig scherm
Patricia Paau © ANP Kippa

Woeste Patricia jaagt paparazzi weg uit haar kamer in zorghotel

Patricia Paay is woedend op fotograaf Edwin Smulders en een journalist van Story die volgens haar onverwachts haar kamer in het zorghotel binnenkwamen, waar ze momenteel revalideert na een val van de trap. De twee waren binnengekomen via een list, aldus de voormalig zangeres.

,,Ik lag nog op bed te slapen toen er opeens aan de deur gerommeld werd. Ik vroeg nog: 'wie is daar' toen ze plots binnenkwamen”, vertelt Patricia tegen BuzzE. ,,Ik heb gegild en ze uitgescholden. Dat is toch niet normaal? Hoe durven ze? Ik ben echt heel kwaad.”

Volgens Patricia hadden de twee bij de receptie van het zorghotel aangegeven dat ze vrienden van haar waren en dat ze een afspraak hadden. ,,Nou dat was niet zo. Ze zijn gewoon met een leugen binnengekomen. Het is echt niet normaal.”

Quote

Ik heb gegild en ze uitgeschol­den

Patricia Paay

Rust

Ondanks haar verontwaardiging onderneemt Patricia geen verdere stappen. ,,Ik heb daar allemaal geen zin in. Ik wil gewoon met rust gelaten worden. Ik wil dit allemaal niet aan mijn hoofd hebben”, zegt ze.

Patricia revalideert in het zorghotel nadat ze eind vorige maand van de trap viel. Ze heeft nu een ijzeren pin in haar dijbeen en moet nog lang herstellen. ,,Het gaat naar omstandigheden goed maar het heeft tijd nodig voor ik weer normaal kan lopen.”