Volledig scherm
Yolanthe Sneijder-Cabau. © RTL

Yolanthe is een konijntje en Eva is klaar met body shamers

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar oogappel Xess Xava (2) houden wel van een filtertje op Instagram. Vandaag lijken ze niet alleen op konijntjes, ze klinken ook zo.

Hello everybody!! 😂

Een foto die is geplaatst door null (@yolanthecabau) op

Als Jeroen Pauw érgens een hekel aan heeft, is het wel een stoffige talkshow. Hij is dan ook niet te beroerd om zelf de stofzuiger te pakken. Alleen de Queen-klassieker I Want To Break Free ontbreekt nog.

#almost ready #pauw

Een foto die is geplaatst door null (@pauwjeroen) op

Gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam en Bas Smit: ze krijgen er een puppy bij. Dochters Lola-Lily en Kiki-Kate moeten het beestje echter zelf uitlaten, want Bas wil er niet mee gezien worden.

Ook Nicolette Kluijver maakt het beste van het hondenweer: ze deed haar viervoeter in bad.

💕🐶wasdag

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Zangeres Eva Simons is helemaal klaar met de pesterijen van body shamers onder haar volgers. ,,Je kunt me dik noemen, maar ik ben tevreden met mijn dikke dijen. Ze zijn echt en ik heb geleerd van ze te houden.''

Vertrekkend politieboegbeeld Ellie Lust is gewoon weer op patrouille. Welbespraakt als altijd bedankt ze haar fans voor alle steunbetuigingen van afgelopen week.

Hier volgt een bericht voor allen.

Een foto die is geplaatst door null (@lustellie) op

Miss Montreal-zangeres Sanne Hans blaast vandaag 34 kaarsjes uit. Ze viert het met haar favoriete ontbijt: een witte boterham met boter, sinaasappel en suiker.

Vince, de kleine man van grote man Rico Verhoeven, is vandaag alweer een jaar oud geworden. De kickbokskampioen kan het nog moeilijk geloven.

Cant believe it's already been a year little Vince 🎊🎉 #love #son #birthday #1year

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Over grote mensen gesproken: sterrenstylist Manon Meijers blijkt even lang te zijn als het gemiddelde veulen van een giraffe.

😐

Een foto die is geplaatst door null (@) op