Volledig scherm
PREMIUM
Peter Raaijmakers in de tuin bij zijn vader in het Woud. © Marc Bolsius

21 jaar en wethouder: 'Die jonge leeftijd lost zich vanzelf op'

DEN DUNGEN - Peter Raaijmakers is pas 21 jaar, stond nooit ergens op de loonlijst, woont nog bij zijn moeder, studeert en met zijn looks zou hij zo op een poster in de Tina kunnen. Vanavond wordt hij wethouder. Over alle kritiek: ,,Ik weet zeker dat ik het kan."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. De Brasserie Kentalis in Sint-Michielsgestel nu echt open voor publiek
  PREMIUM

  De Brasserie Kentalis in Sint-Michiels­ges­tel nu echt open voor publiek

  SINT-MICHIELSGESTEL - De drie samenwerkende partijen Kentalis, Werkpad en WSD hebben dinsdagochtend De Brasserie geopend in het historische hoofdgebouw van Kentalis in Sint-Michielsgestel. Met De Brasserie is er nu een plek waar het personeel en bezoekers aan het Audiologisch Centrum wat kunnen drinken en een broodje kunnen eten. De uitspannig wordt gerund met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
 2. Brabander moet de Formule 1 naar het circuit van Zandvoort gaan halen: 'Nu is de tijd'
  PREMIUM

  Brabander moet de Formule 1 naar het circuit van Zandvoort gaan halen: 'Nu is de tijd'

  Za 19 mei. Met de Racedagen met Max Verstappen tijdens Pinksteren, maakt het circuit van Zandvoort zich op voor de drukste dagen van het jaar. Dat zal echter peanuts zijn, vergeleken met die ene grote droom: de Formule 1. Met Dungenaar Robert van Overdijk - afkomstig van de Beekse Bergen en de Brabanthallen - sinds kort aan het stuur, moet een Brabander die autorace naar Nederland halen. Hoe groot de kans is dat dat gaat lukken? ,,Ik ga daar geen percentage aan hangen."

Boxtel e.o.