Volledig scherm
© stock.xchng

27 uur onafgebroken biljarten levert Gestelse goede doelen bijna 4000 euro op

SINT-MICHIELSGESTEL – De drie Gestelse biljarters, Silvie van Eindhoven, Robbie van de Griendt en Martie Schuurmans hebben hun missie volbracht. 27 uur lang bestreden zij met hun keu hun vooraf aangemelde tegenstanders. Een zelfopgelegde opdracht waarmee het drietal liefst 3.796,80 euro bijeen bracht, met als bestemming drie goede doelen in het dorp.

De biljartmarathon speelde zich af in een levendige Zaal Overberg. Daar liepen gedurende het ruime etmaal talrijke bezoekers binnen, ter aanmoediging bij de fysiek pittige strijd. Ook afgevaardigden van het Jeugdcarnaval , Jongerenwerk Partis en de Stichting Vrienden van de Beemden, de organisaties die elk ruim 1.200 euro in ontvangst mochten nemen.

Robbie van der Griendt, voor wie het de vierde marathon was, bleek goed in staat de concentratie vast te houden. Hij scoorde in 27 uur 1.161 caramboles. Aanwezige biljartliefhebbers keken met grote waardering naar diens gemiddelde van 0,98. Voor Van der Griendt, Van Eindhoven en Schuurmans telde het bij elkaar gespeelde bedrag echter meer.

Boxtel e.o.