Volledig scherm
© Thinkstock

Benefietdiner Lionsclub de Meierij in Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Lionsclub de Meierij (Schijndel, Heeswijk-Dinther, Berlicum en Sint-Michielsgestel) heeft de inschrijving geopend voor het jaarlijkse benefietdiner, op zaterdag 5 november in Conferentiecentrum De Ruwenberg.

Het menu van het als Mosselavond bekende initiatief bevat behalve mosselen ook spareribs, met voor- en nagerecht. Tijdens het diner is er naast muzikaal entertainment een veiling en een verloting. De fundraisingavond is voor iedereen toegankelijk.

De opbrengst van het benefietdiner is bestemd voor de stichting Vrienden van Bambanani, en dient tevens als ondersteuning bij de oprichting van een regionaal theater voor mensen met een verstandelijke beperking in het Zuid-Afrikaanse Bambanani. De stichting maakt bouwen, renoveren en ondersteuning mogelijk van Early Learning Centers, scholen voor kinderen van 1 tot 7 jaar oud. Deze zijn gelegen in de regio rond Phalaborwa, provincie Limpopo. Daar leven rond 150.000 inwoners in townships, woongebieden met minimale voorzieningen.

Reserveren voor het Lionsclubdiner in De Ruwenberg kan voor een bedrag van 35 euro via de site.

Boxtel e.o.