Volledig scherm
© James Steidl/Thinkstock

Fanfari Bombari in Sint-Michielsgestel zonder straatorkest de Pannelappen

SINT-MICHIELSGESTEL - Haaren had de primeur twee weken geleden, dit weekend is Sint-Michielsgestel aan de beurt. Harmonie Sint-Michaël, het Gestels Gemengd koor uit Sint-Michielsgestel en Hoge noot, Basic Light en Vocal Light uit Berlicum staan vanavond, zaterdag en zondag op het podium op Landgoed de Ruwenberg in Sint-Michielsgestel.

Zij doen namelijk mee aan de grootste theaterproductie Fanfari Bombari. Straatorkest de Pannelappen zou er ook aan deelnemen, maar de club heeft daar van afgezien vanwege het overlijden van lid Anita van Nuland.

Fanfari Bombari is een theaterproject van onder meer Bart van Dongen en Gerard van Maasakkers. In achtereenvolgens Haaren, Sint-Michielsgestel, Heusden en Vught zijn er voorstellingen, waarbij plaatselijke fanfares fictief met elkaar de muzikale strijd aangaan. Voor de voorstelling van vrijdagavond om 20.30 uur en van zondag om 15.00 uur zijn er nog kaarten beschikbaar via de website. De voorstelling van zaterdagavond is al uitverkocht. Kaarten kosten 7,50 euro.

Boxtel e.o.