Volledig scherm
Het Grienselhof in Den Dungen. © Christel Heijmans

Grienselhof en Litserborg in Sint-Michielsgestel plannen samen

DEN DUNGEN - Voorzitter Jan Cooijmans van Stichting Litserborg en Christel Heijmans van burgerinitiatief Grienselhof gaan hun programmering en activiteiten op elkaar afstemmen. „Door dat te doen krijgen we wat meer reuring in ons dorp”, verwacht Cooijmans.

Volgens Heijmans zal die samenwerking zich bijvoorbeeld uiten in het houden van exposities in de Litserborg door kunstenaars die hun atelier in Het Grienselhof hebben.

Voordat het zo ver is wil het Gestelse college richting gemeenteraad nog een keer duidelijk maken dat aan verhuur van het monumentale Grienselhof als creatieve broedplaats voor kunstenaars, zzp’ers en studenten extra kosten verbonden zijn. Hoeveel is op dit moment nog onduidelijk. Deze beslissing valt in september

  1. Kermis en Spiegeltent gaan in Gestel hand in hand

    Kermis en Spiegeltent gaan in Gestel hand in hand

    SINT-MICHIELSGESTEL - Met de vertrouwde attracties op het Petrus Dondersplein en met een rijkgevuld nevenprogramma in de Spiegeltent wacht het dorp Sint-Michielsgestel komend weekeinde weer aantrekkelijke Gèsselse Kermisfeesten. De vitaliteit van de traditionele kermis kreeg vorm dankzij ideeën van Noot de Kort en met hulp van de Gestelse Pomp een enorme impuls met een ludieke, informatieve, maar vooral onderhoudende invulling in de Spiegeltent.

Boxtel e.o.