Volledig scherm
Zangeres Kaylle zingt Het Dorp van Wim Sonneveld tijdens de Michaëldag in de spiegeltent op de kermis in Gestel van 2016. © roy lazet

Kermis en Spiegeltent gaan in Gestel hand in hand

SINT-MICHIELSGESTEL - Met de vertrouwde attracties op het Petrus Dondersplein en met een rijkgevuld nevenprogramma in de Spiegeltent wacht het dorp Sint-Michielsgestel komend weekeinde weer aantrekkelijke Gèsselse Kermisfeesten. De vitaliteit van de traditionele kermis kreeg vorm dankzij ideeën van Noot de Kort en met hulp van de Gestelse Pomp een enorme impuls met een ludieke, informatieve, maar vooral onderhoudende invulling in de Spiegeltent.

Op vrijdagavond 22 september is het tijd om herinneringen op te halen over de kermis, met muziek van Oldtimers. Zaterdagavond is er met een 'Duitse Avond' een knipoog met naar het vermaarde Oktober Fest. Diverse artiesten en acts brengen dan een typisch Duits sfeertje in de tent.

Nieuw is het Frühschoppen, vanaf 12 uur op zondag met Harmonie Sint-Michaël. 's Middags speelt de Bossche band The Cederstars hits uit de jaren 50, 60 en 70. Kermismaandag, Michaëldag start na een korte viering van kermispastor Bernard van Welzenes met het thema 'Kermis en de liefde' een gevarieerd programma met acts, verhalen, muziek.

Dinsdags de finaleavond van de Gèsselse Kermisfeesten 2017 : een avond vol sketches, muziek en parodieën. Met erkende namen zoals Jeroens Clan maar ook met talent van eigen Gestelse bodem. Zeker tot na de attracties hun laatste rondjes draaien en de lichten doven blijven de Gèsselse Kermisfeesten het eigen publiek bekoren.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Meierij