Volledig scherm
Met zijn slagen heeft de 17-jarige Luc Muselaers uit Sint-Michielsgestel ook twee vliegtickets gewonnen. © Foto Dolph Cantrijn

Lucky Luc (17) in Gestel sleept na diploma ook twee vliegtickets in de wacht

SINT-MICHIELSGESTEL - Veel geslaagde scholieren maken zich op voor een welverdiend reisje, maar de 17-jarige Luc Muselaers uit Sint-Michielsgestel mag met zijn diploma op zak ook nog eens gratis naar zijn droombestemming reizen. 

Hij was een van de 45.000 eindexamenkandidaten die via sociale media, Facebook en Instagram, meededen aan  KLM’s Geslaagde Actie. Ze konden daar virtueel hun tas en vlag uithangen maar moesten dat als ze geslaagd waren ook thuis doen. Dit leverde Luc één van de drie hoofdprijzen op: twee tickets naar een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld. Er waren vijftien prijzen in totaal.

Door een trompettist en stewardess met cheque werd de jonge gymnasiast van Beekvliet op vrijdagochtend van zijn bed gelicht. Hij droomt  nu van een reis naar Japan of Zuid-Amerika samen met zijn moeder die even reislustig is. ,,Ik ga als backpacker al naar Azië, maar nu kan ik nog een keertje op pad. Ik ben er hartstikke blij mee. Maar de vriend die me tipte en zelf ook meedeed aan de actie die zat even te balen.” Luc Muselaers heeft de tijd om op reis te gaan. Hij heeft namelijk  eerst een tussenjaar voordat hij aan de TU bouwkunde gaat studeren. 

Wil je ook op de hoogte blijven en ons volgen via Whatsapp? App dan BD AAN naar 06-82658689.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement