Volledig scherm
© Willem Geurts/BD

Prachtige opbrengst voor Mini-Gestel na tennismarathon bij LTV De Beek

SINT-MICHIELSGESTEL – Twee uur en 38 minuten stonden er zondag vroeg in de middag nog op de klok. 21 uur en 22 minuten zijn dan al verstreken voor het tweetal tennissers Sander en Jeffrey. Zij zijn bezig met een tennismarathon, bedoeld om Mini-Gestel te steunen.

Oog voor de klok hebben de 2 echter niet. Beiden concentreren zich op de 22ste tegenstander. Baan 1 bij LTV De Beek is 24 uur lang hun domein. Op een bartafel staat een goedgevulde glazen pot met geld. 970 euro komt er uit tevoorschijn. Bedoeld voor de noodzakelijke restauratie van de EHBO- en bestuurskeet.

De marathon is door LTV De Beek ingebed in haar jubileumactiviteiten. De 40-jargie club paste de sportieve uitdaging van Jeffrey en Sander in in het jubileumprogramma. Voor minimaal 10 euro konden duo’s het opnemen tegen de initiatiefnemers. De respons was groot, de speeluren waren snel ‘verkocht’.

Laatste loodjes
Tegen het einde van hun marathon hebben zich aan de baan en bij de kantine veel bezoekers verzameld. Leden, oud-leden en genodigde receptiegangers. Hun aanmoedigingen helpen het duo ook de laatste loodjes van de zelfopgelegde sportieve topprestatie te overwinnen.

Opknapbeurt
Met de Stichting Kindervakantieweek als gelukkige begunstigde van het unieke initiatief van 2 Gestelse tennissers. “Wij kunnen dankzij dit prachtige initiatief nu de EHBO-keet en die van het bestuur eindelijk opknappen”, zegt Hans Lammers, voorzitter van de stichting tevreden.

Boxtel e.o.