Volledig scherm
Er komt een derde Samenloop[ voor Hoop in Sint-Michielsgestel. Dinsdagavond maakte het bestuur het besluit bekend aan de commissieleden. © W Geurts

Sint-Michielsgestel krijgt 'go' voor derde Samenloop voor Hoop

SINT-MICHIELSGESTEL - Na de succesvolle 24 uur in 2011 en 2014 is Sint-Michielsgestel op 15 en 16 september 2018 voor de derde keer gastheer voor de Samenloop voor Hoop. Dinsdagavond in De Ruwenberg kon een verrassend groot aantal -ook nieuw aangemelde- aanwezige commissieleden met voorzitter Hielke Kuitert en het bestuur proosten op het besluit. ,,Wij hebben dus een 'go'", meldde Kuitert verheugd.

De datum is bekend, over de locatie volgt in de komende maanden een besluit. Naar verwachting dient het centrum van Sint-Michielsgestel als decor. Over de drie voorliggende opties loopt nog overleg met de gemeente. Volgens de voorzitter van de Samenloop voor Hoop in Gestel zijn alle commissies weliswaar bemand, 'maar' zegt Kuitert, 'er kunnen zeker nog mensen bij. Iedereen is welkom zich aan te sluiten'. 

De diverse commissies kunnen aan de slag. Mogelijk al medio oktober begint het werven van teams voor het grootse evenement. Deelnemende teams wandelen in estafettevorm 24 uur over het parcours. Dit gaat vergezeld met talrijke activiteiten, creatief en muzikaal. Allemaal om het KWF te steunen in de strijd tegen kanker.

  1. Team DonderSchoon wint ook tweede editie van de Gestelse quiz

    Team DonderSchoon wint ook tweede editie van de Gestelse quiz

    SINT-MICHIELSGESTEL – Weer ging team DonderSchoon met de winst aan de haal bij de tweede editie van de onlangs gehouden Gestelse Quiz. Zaterdagavond liep bij de prijsuitreiking de spanning in de feesttent op het Petrus Dondersplein hoog op. Bij de aankondiging van De Boomstempkes als derdeprijswinnaar en het noemen van De Pleinse Boys als tweede barstten de veertien van achttien quizzers van DonderSchoon uit in luid gejuich. ,,Wij hadden vooraf een plekje bij de eerste tien in gedacht”, vertelt een zeer tevreden Stance Donders ruim na afloop.

Boxtel e.o.