Volledig scherm
© Erna Lammers

Sint-Michielsgestel krijgt jaar voor nieuw bestemmingsplan

DEN HAAG/SINT-MICHIELSGESTEL – De Raad van State geeft de gemeente Sint-Michielsgestel een jaar de tijd om met een nieuw bestemmingsplan voor het buitengebied te komen.

Al tijdens de rechtszitting van afgelopen juni stelde de Raad van State vast dat de digitale versie van het zogenoemde fase 1 en 2-plan op www.ruimtelijkeplannen.nl vol met fouten, foutjes en onduidelijkheden staat. Woensdag kwam de Raad van State met een 90 kantjes tellende uitspraak waar al die missers en fouten werden opgesomd en afgeschoten. Hoewel niet alles in het bestemmingsplan fout is, zal de gemeente toch aan de bak moeten om voor september 2017 een foutloos plan te kunnen vaststellen.

  1. Kermis en Spiegeltent gaan in Gestel hand in hand

    Kermis en Spiegeltent gaan in Gestel hand in hand

    SINT-MICHIELSGESTEL - Met de vertrouwde attracties op het Petrus Dondersplein en met een rijkgevuld nevenprogramma in de Spiegeltent wacht het dorp Sint-Michielsgestel komend weekeinde weer aantrekkelijke Gèsselse Kermisfeesten. De vitaliteit van de traditionele kermis kreeg vorm dankzij ideeën van Noot de Kort en met hulp van de Gestelse Pomp een enorme impuls met een ludieke, informatieve, maar vooral onderhoudende invulling in de Spiegeltent.

Boxtel e.o.