Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Taxichauffeur niet vervolgd voor dood man uit Den Dungen

DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie Oost-Brabant seponeert de zaak tegen de taxichauffeur die verdacht werd van betrokkenheid bij de dood van een 27-jarige Niels Pijnenburg uit Den Dungen op 17 mei van dit jaar.

Het uitgebreide onderzoek dat onder leiding van de officier van justitie plaatsvond, heeft onvoldoende aanwijzingen opgeleverd die een vervolging rechtvaardigen, aldus justitie. De officier van justitie heeft de zaak tegen de taxichauffeur geseponeerd wegens gebrek aan bewijs.
Op zaterdagochtend 17 mei werd op de Bosschebaan in Sint-Michielsgestel de Dungenaar zwaargewond aangetroffen. Later die dag overleed hij in het ziekenhuis. De politie begon een onderzoek naar een mogelijke aanrijding. De taxichauffeur, die zich bij de politie in Den Bosch meldde, verklaarde dat hij problemen had gehad met een klant op weg naar Den Dungen. Later bleek dat dit het 27-jarige slachtoffer was. De chauffeur werd aangehouden en later weer vrijgelaten. Meer hierover vrijdag in het Brabants Dagblad.

Boxtel e.o.