Volledig scherm
De Gestelse VVD heeft de kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. © VVD Sint-Michielsgestel

Veel nieuwe namen op kandidatenlijst Gestelse VVD

SINT-MICHIELSGESTEL - Bart van de Hulsbeek blijft lijsttrekker voor de VVD in Sint-Michielsgestel bij de raadsverkiezingen van 21 maart. De lokale liberalen hebben flink ingezet op vernieuwing en verjonging. 

Bart van de Hulsbeek komt uit Berlicum en was in juni al gekozen. Hij zit momenteel namens de partij in de raad. Op nummer twee staat een nieuwe naam: accountant Nico Prevoo uit Den Dungen. 

Nummer drie op de lijst is Ytje van de Hulsbeek, momenteel steunfractielid. Zij is vooral bekend vanwege haar inzet voor de Balkumse Kwis, Aan de Kook en verschillende ondernemersverenigingen. Ook nieuw op de lijst is Joost van der Steen uit Sint-Michielsgestel op plaats vier, ondernemer in toerisme en recreatie. 

Op vijf staat nieuweling Marja Walters, ook uit Sint-Michielsgestel. Gerard Verheij, bestuurslid bij de volleyclub in Den Dungen staat op zes. Janny van der Vloet (7) en Harrij Meijs (8) zijn al langer steunfractielid. 

Nieuwe mensen op de lijst zijn verder Christel Goossens uit Middelrode, Ludo van den Broek uit Berlicum, Dennis van Boxtel uit Sint-Michielsgestel, Huib Mars uit Gemonde en Daphne Habraken uit Sint-Michielsgestel. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement