Volledig scherm

Verkoop woningen 'binnenterrein' Sint-Michielsgestel ligt op schema

SINT-MICHIELSGESTEL - Komende week worden knopen doorgehakt over de bouw van woningen in het zogeheten binnenterrein Immens aan het Spijt in Sint-Michielsgestel. "Als het aan ons ligt, bouwen we alle woningen en appartementen in één keer”, stelt Sjon Reijers van Rehoma vastgoed.

Samen met Van der Heijden projectontwikkeling heeft Reijers het woningbouwproject Heeren van Herlaer opgepakt. Dat wordt gerealiseerd op de plek van het zogeheten binnenterrein Immens in Gestel. Sinds de start van de verkoop van de bijna negentig woningen en appartementen, afgelopen zaterdag, is er veel animo om een woning in dat gebied te kopen. Inschrijven voor de woningen voor de Heeren van Herlaer kan tot maandag 20 juni.

Brillen
Met speciale brillen konden bezoekers aan de open dag al kennismaken met 3D-afbeeldingen van de toekomstige bouw en dat kan sinds begin deze week ook via Facebook. Door een nieuwe functie aan Facebook toe te voegen kunnen daar nu ook 3D-plaatjes bekeken worden. In dit geval via de Facebookpagina Heeren van Herlaer.

Boxtel e.o.