Volledig scherm
Yvonne Matthijsse © Sanne van Pinxten

Yvonne Matthijsse lijsttrekker voor De Gestelse Coalitie

SINT-MICHIELSGESTEL - Fractievoorzitter Yvonne Matthijsse wordt lijsttrekker voor De Gestelse Coalitie tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dat heeft de lokale partij bekendgemaakt. 

Bestuur en leden van De Gestelse Coalitie hebben Matthijsse als lijsttrekker gekozen. Zij is tevens kandidaat wethouder voor die partij. 

Yvonne Matthijsse - van den Heuvel (51) is geboren en getogen in Sint-Michielsgestel. Zij is sinds 2014 gemeenteraadslid voor De Gestelse Coalitie. In 2015 werd zij fractievoorzitter van de partij. Naast haar werkzaamheden als raadslid werkt ze als brandmanager bij Alliance Healthcare in Den Bosch. 

  1. Team DonderSchoon wint ook tweede editie van de Gestelse quiz

    Team DonderSchoon wint ook tweede editie van de Gestelse quiz

    SINT-MICHIELSGESTEL – Weer ging team DonderSchoon met de winst aan de haal bij de tweede editie van de onlangs gehouden Gestelse Quiz. Zaterdagavond liep bij de prijsuitreiking de spanning in de feesttent op het Petrus Dondersplein hoog op. Bij de aankondiging van De Boomstempkes als derdeprijswinnaar en het noemen van De Pleinse Boys als tweede barstten de veertien van achttien quizzers van DonderSchoon uit in luid gejuich. ,,Wij hadden vooraf een plekje bij de eerste tien in gedacht”, vertelt een zeer tevreden Stance Donders ruim na afloop.

Boxtel e.o.