Volledig scherm
Dressuuramazone Sanne Voets uit Berghem met haar paard Vedet PB. © Remco Veurink

Amazone Sanne Voets niet naar Paralympische Spelen in Rio

BERGHEM - Paardensportbond KNHS heeft de Berghemse amazone Sanne Voets niet opgenomen in de selectie die naar de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro afreist. ,,Ik heb hier geen rekening mee gehouden, het komt behoorlijk hard aan", zegt Voets in een eerste reactie.

De 29-jarige Voets werd zondag nog tweede op het NK in Ermelo en ging er vanuit de selectie zou horen. Speciaal voor de Spelen maakte Voets zelfs al een nieuwe kür met muziek van de wereldberoemde dj Armin van Buuren.

Vier jaar geleden eindigde Voets nog als vierde op de Spelen in Londen. ,,Ik heb vier jaar naar Rio toegeleefd en kan het nog steeds niet geloven. Het zou gek zijn als het geen zeer doet dat ik er nu niet bij ben."

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?
    POLL

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1276 stemmen