Volledig scherm
Andreas Calcan © BD

Andreas Calcan op proef bij Willem II

OISTERWIJK - Willem II-trainer Erwin van de Looi kondigde het al aan na de oefenwedstrijd tegen FC Oss (1-1) zaterdag; tijdens het trainingskamp in Oisterwijk deze week komen er waarschijnlijk een of meerdere spelers op proef. De eerste is de Roemeen Andreas Calcan, die maandagochtend al meetrainde.

De 22-jarige middenvelder Calcan is afkomstig van het Roemeense Universitatea Cluj en is Roemeens international onder 21 jaar.Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Ramnicu Valcea op het tweede niveau in Roemenie. Vermoedelijk blijft Calcan deze hele week meetrainen bij Willem II en doet hij vrijdagvond mee in de oefenwedstrijd tegen Waasland Beveren (19.00 uur bij Uno Animo).

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
447 stemmen