Volledig scherm
Arjan Swinkels in het shirt van Roda JC.

Arjan Swinkels weg bij Roda JC

TILBURG - Arjan Swinkels gaat na anderhalf seizoen weg bij Roda JC. De 31-jarige verdediger uit Moergestel kreeg te horen dat de Limburgse club hem geen aanbieding meer zal doen.

Swinkels debuteerde in het seizoen 2005-2006 bij Willem II, de club waar hij ook is opgeleid. Op 18 september 2005 speelde hij mee in de met 2-0 gewonnen uitwedstrijd tegen Roda JC.Een jaar later groeide hij uit tot held omdat hij in de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk een bal van de doellijn haalde. Willem II stelde daarmee de plek in de eredivisie veilig. In 2012 verkaste hij naar Lierse SK. Vanaf 2015 speelde hij 50 wedstrijden voor Roda JC.

Behalve Swinkels krijgt ook voormalig Willem II-speler Rydell Poepon geen nieuw contract bij Roda JC.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
421 stemmen