Volledig scherm
Anouar Kali in het Koning Willem II stadion. © Jeroen Schouten/Beeld Werkt

Blessure Willem II'er Anouar Kali valt tegen

TILBURG - Anouar Kali moet de competitiestart zeker missen. De middenvelder van Willem II kampt met een bovenbeenblessure die hem een groot deel van het vorig seizoen ook al parten speelde.

Vermoedelijk is Kali weer te vroeg wedstrijden gaan spelen. Hij vertolkte wel een belangrijke rol bij de handhaving van de Tilburgers in de play-offs in de duels met Almere City en NAC Breda. ,,Nu moeten we hem fit krijgen en heel rustig gaan brengen", stelde trainer Erwin van de Looi.

Botkneuzing
De coach verwacht dat Jordens Peters, die een botkneuzing heeft opgelopen, spoedig weer aansluit bij de groepstraining. Ook de blessure van Bartholomew Ogbeche lijkt mee te vallen. Het scheurtje in diens hamstring is bijzonder klein. Komende week wordt hij al weer op het veld verwacht, maar voor wedstrijden is het nog te vroeg.

Willem II heeft het trainingskamp in Oisterwijk vrijdag afgesloten. De oefenwedstrijd tegen Waasland Beveren die op het programma stond, kon geen doorgang vinden omdat de burgemeester er om veiligheidsredenen een streep door haalde.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
458 stemmen