Volledig scherm
David Meul moet opwachten wat er met Nigel Bertrams gebeurt. © ProShots

Blijven David Meul hangt af van Nigel Bertrams

TILBURG - David Meul, al jaren tweede doelman van Willem II, krijgt alleen een nieuw contract als de Tilburgse club erin slaagt om Nigel Bertrams te verhuren aan een club uit de eerste divisie. Dat maakte directeur Berry van Gool tijdens de supportersavond duidelijk.

Met Kostas Lamprou, Nigel Bertrams en de van MVV teruggekeerde Mattijs Brandenhorst heeft Willem II al drie keepers onder contract. Volgens Van Gool is Bertrams een keeper met veel potentie, maar is het voor zijn ontwikkeling het beste als hij wedstrijden in de eerste divisie gaat spelen. Ook Robbie Haemhouts is in de wachtkamer gezet na zijn uitstekende spel in de laatste play-off wedstrijd tegen NAC. Hij komt in aanmerking voor de twee of drie posities die op het Tilburgse middenveld nog vacant zijn. Volgens Van Gool is de van Feyenoord gehuurde Jari Schuurman een concurrent voor Erik Falkenburg op de positie achter de spitsen.

Behalve twee of drie middenvelders komen er nog twee verdedigers en een paar aanvallers bij. Van Gool verwacht dat er op 31 augustus, de laatste dag dat de transfermarkt open is, nog veel zaken zullen worden gedaan. Hij zei verder dat er op dit moment geen concrete interesse is voor spelers die bij Willem II een doorlopend contract hebben.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
425 stemmen