Volledig scherm
Raymon van der Biezen © Sander Koning/ANP

BMX'er Raymon van der Biezen sluit zijn carrière af als Europees kampioen

HEESCH/VERONA - BMX'er Raymon van der Biezen heeft zondag zijn carrière met een hoofdprijs afgesloten. De fietscrosser uit Heesch werd in het Italiaanse Verona Europees kampioen.

Van Biezen stelde onlangs na het missen van de Spelen van Rio dat hij zou stoppen. Hij stelde zichzelf toen een Europese titel ten doel. Van der Biezen eindigde in de olympische finale van 2012 in Londen net buiten de medailles. Hij werd vierde. Van der Biezen hoopt actief te kunnen blijven in de BMX-sport.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
426 stemmen