Volledig scherm
Boban Lazic speelde voor het laatst in het shirt van VVV Venlo. © Peter van Ninhuys

Boban Lazic is volgende aanwinst van FC Oss

OSS - Boban Lazic (21) is zo goed als zeker de volgende aanwinst van FC Oss. De vleugelaanvaller met Bosnische roots stond tot en met vorig seizoen nog onder contract bij PEC Zwolle en doorliep de jeugdopleiding van Ajax. Hij is momenteel transfervrij.

Lazic wordt naar alle waarschijnlijkheid maandag medisch gekeurd bij FC Oss en zal aansluiten bij de eerste training in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De vleugelaanvaller tekent voor minimaal 1 jaar bij de Osse formatie.

Lazic kan zowel links- als rechtsbuiten spelen en debuteerde bij Jong Ajax in het betaalde voetbal, vervolgens stond hij bij het Griekse Olympiakos onder contract en verkaste hij later naar PEC Zwolle. De Overijsselse ploeg verhuurde Lazic in januari van dit jaar aan VVV, maar dat werd geen succes. Lazic keerde na enkele duels alweer terug naar Zwolle.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
426 stemmen