Volledig scherm
FC Den Bosch-coach Wil Boessen. © Paul Roling

Boessen verlengt bij FC Den Bosch met één jaar

FC Den Bosch-trainer Wil Boessen verlengt zijn contact met één seizoen. Het contract van Boessen loopt deze zomer af. De trainer zal nu tot en met 30 juni 2019 voor de Bossche spelersgroep staan. 

Algemeen directeur Paul van der Kraan: ,,In onze sportieve ambitie staan talentontwikkeling, aantrekkelijk voetbal en strijden voor deelname aan de play-offs centraal. Op basis van de prestaties tijdens de eerste seizoenhelft geeft Wil Boessen hier op prima wijze invulling aan. We hebben als clubleiding veel vertrouwen in de werkwijze van Wil en hebben om die reden zijn optie gelicht. We kijken er naar uit om de samenwerking op succesvolle wijze voort te zetten.”

,,Ik wil de club graag bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen'', aldus Wil Boessen. ,,Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij FC Den Bosch. We hebben een talentvolle, energieke spelersgroep die volop in ontwikkeling is. Ik zie het als een mooie uitdaging om die ontwikkelingen van de spelers te begeleiden en om de stijgende lijn in de sportieve prestaties door te trekken.”

Quote

Ik zie het als een mooie uitdaging om die ontwikke­lin­gen van de spelers te begeleiden en om de stijgende lijn in de sportieve prestaties door te trekken

Wil Boessen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (72%)
  • Nee (28%)
162 stemmen