Een van de weinige keren dat Nando Nöstlinger (links) het RKC-shirt droeg. Hier duelleert hij met Ajacied Donny van der Beek tijdens een oefenduel in een lege n een lege Johan Cruijff Arena.
Volledig scherm
Een van de weinige keren dat Nando Nöstlinger (links) het RKC-shirt droeg. Hier duelleert hij met Ajacied Donny van der Beek tijdens een oefenduel in een lege n een lege Johan Cruijff Arena. © Pim Ras


Uitgeleende Nöstlinger meldt zich weer bij RKC

RKC Waalwijk nam deze week vervroegd afscheid van de Argentijn Nicolas Olsak, maar krijgt er ongevraagd een andere middenvelder voor terug. De verhuurperiode van Nando Nöstlinger aan Lokeren-Temse is abrupt afgebroken.

 1. Michael van Gerwen kijkt na masterclass naar toekomst: 'Dat mag gewoon niet meer gebeuren’
  PREMIUM

  Michael van Gerwen kijkt na master­class naar toekomst: 'Dat mag gewoon niet meer gebeuren’

  Michael van Gerwen steekt dan wel niet in zijn beste vorm, toch blijft hij de man op wie alle schijnwerpers staan gericht. Na zijn masterclass van gisteren in de Premier League Darts moet de Vlijmenaar nu langzaamaan weer op structurele basis de 100+ gemiddelden laten zien. Ondanks lichte twijfels in de afgelopen maanden is het geloof in eigen kunnen nog altijd sterk aanwezig. ,,Ik zie veel licht aan het einde van de tunnel.”
 1. Mannen van HC Den Bosch na 20 jaar weer in de play-offs
  Play

  Mannen van HC Den Bosch na 20 jaar weer in de play-offs

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie