Jur Spijkers (links) kroonde zich dit jaar al tot Europees kampioen en gaat dus op jacht naar de dubbel. Hij zal dan moeten afrekenen met Roy Meyer, die op het EK brons pakte.
Volledig scherm
Jur Spijkers (links) kroonde zich dit jaar al tot Europees kampioen en gaat dus op jacht naar de dubbel. Hij zal dan moeten afrekenen met Roy Meyer, die op het EK brons pakte. © SCS/Pavel Danev

Brabantse invloeden in selectie WK Judo met Spijkers, Meyer, Van Dijke en Steenhuis

De Judobond heeft de selectie voor het WK bekendgemaakt. Zeventien Nederlanders strijden van 6 tot en met 13 oktober in het Oezbeekse Tasjkent om de wereldtitels in verschillende klassen. In de selectie zijn ook wat Brabantse invloeden te vinden.

  1. PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar
    PREMIUM

    PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar

    PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.