Volledig scherm
Kyle Scott © BD

Chelsea akkoord met langere stage Scott bij Willem II

TILBURG - Chelsea heeft Willem II laten weten dat Kyle Scott een week langer in Tilburg mag blijven voor een testperiode. De 18-jarige middenvelder trainde afgelopen week al mee in Tilburg en deed mee in drie oefenwedstrijden. Tegen FC Oss (1-1) maakte hij het enige doelpunt van de Tricolores.

Zondag keerde Scott even terug naar Engeland vanwege een begrafenis op maandag. Dinsdag wordt hij weer in Nederland terugverwacht. Hij sluit dan aan bij het trainingskamp dat Willem II in Oisterwijk belegt. Scott blijft tot en met de oefenwedstrijd tegen Waasland Beveren op vrijdagavond in Loon op Zand (19.00 uur). Daarna zal Willem II besluiten of het Scott huurt van Chelsea, waar de speler nog een contract heeft tot medio 2019.
Willem II heeft inmiddels ook de Roemeen Andreas Calcan op proef.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
389 stemmen