Volledig scherm
Collin Seedorf probeert een contract af te dwingen bij PAE Veria. De Griekse club wil hem eventueel aan de beloftenselectie toevoegen. © ProShots

Collin Seedorf op stage bij PAE Veria

WAALWIJK - Collin Seedorf heeft van RKC Waalwijk toestemming gekregen voor een proefstage bij het Griekse PAE Veria, de club waar voormalig RKC-speler Alvin Fortes inmiddels onder contract staat. Hij is er dinsdag aan de stage begonnen. De Grieken willen Seedorf eventueel toevoegen aan de beloftenselectie.

RKC werkt mee omdat het uitzicht op speeltijd voor Seedorf gering is. Voor een positie als centrale verdediger komt hij niet in aanmerking. Als rechtsback moet hij Gigli Ndefe en Mohamed Mezghrani voor zich dulden. Seedorf heeft een nog doorlopend contract. Mocht de Griekse club hem in willen lijven, dan zal RKC meewerken.

Collin Seedorf zou niet de eerste Seedorf zijn die voor PAE Veria gaat spelen. Eerder stond Stefano Seedorf er al eens een jaar onder contract. Die speelde zestien wedstrijden voor de Griekse club, waarin hij twee keer scoorde. Collin Seedorf speelde 37 competitiewedstrijden voor RKC, waarin hij twee doelpunten maakte.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
374 stemmen