Volledig scherm
Darryl Lachman © BD

Darryl Lachman naar Willem II

TILBURG - Willem II heeft de eerste van drie (of vier) versterkingen binnen. Centrale verdediger Darryl Lachman is op weg naar Tilburg, bevestigt een woordvoerder van de club.

Als de keuring dinsdagmiddag goed verloopt, dan huurt de Tilburgse club de verdediger de rest van dit seizoen van Sheffield Wednesday, waar de 26-jarige international van Curacao op een zijspoor is beland. Willem II heeft een optie om de verdediger na dit seizoen vast te leggen. Bij de Engelse club zat de international van Curaçao sinds zijn komst, ruim een jaar terug, op een zijspoor.
Vorig seizoen werd Lachman een half seizoen verhuurd aan Cambuur Leeuwarden. In de tweede seizoenshelft speelde hij 17 wedstrijden mee bij de Friezen. Daarvan verloor die ploeg er 14, speelde twee keer gelijk en won 1x keer. Eerder speelde Lachman bij onder meer FC Twente en PEC Zwolle. Of de komst van Lachman naar Willem II de deur open zet voor een vertrek van aanvoerder Jordens Peters naar sc Heerenveen, is de vraag. Lachman is een rechter centrale verdediger, Peters een linker centrale verdediger. Peters ontbrak maandag wel op de training bij Willem II. Naar verluidt zou hij een binnentraining in het krachthonk hebben afgewerkt.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement