Volledig scherm
© Thinkstock

De Kinderen is de koploper in de BD-clubheldenverkiezing

DEN BOSCH - Met nog maar vijf dagen te gaan is het ongemeen spannend aan kop van de clubheldenverkiezing van het Brabants Dagblad.

Koploper is Henriette de Kinderen. Duizendpoot van van voetbalclub EVVC uit Vinkel. Ze zorgt al zo'n zestien jaar voor zo'n beetje alles bij de voetbalclub. Van het begeleiden van scheidsrechters tot het op orde maken van kleding, tassen en ballen. Zij heeft 374 stemmen gekregen, met een waarderingscijfer van 9.77 Nummer twee in de voorlopige BD-tussenstand is John de Wit van amateurvoetbalclub VOW uit Zijtaart. Hij kreeg 224 stemmen (cijfer 9.74) Nummer drie in de voorlopige tussenstand is Henk van Vught van RKVV Sint- Michielsgestel met 216 stemmen (cijfer 9.91).

Stemmen kan nog tot en met 16 november (24.00 uur): bd.nl/clubhelden

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

Live Voetbal

home logo SS LazioLAZ
17'
0-1
VitesseVIT
away logo

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
417 stemmen