Dit zijn de voorspellingen van Mounir El Allouchi (NAC): 'Willem II in vorm, maar PSV te stabiel'

profeet van de weekElke week voorspelt een speler in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend. Deze week is het de beurt aan NAC-middenvelder Mounir El Allouchi. 

Het was kommer en kwel, afgelopen week in het Rat Verlegh Stadion. Op eigen veld werd het NAC van El Allouchi aan alle kant overklast door Excelsior. Het resulteerde in een 0-2 nederlaag, tot afgrijzen van de sympathieke middenvelder. ,,Ik had er veel meer van verwacht. Het was een matige wedstrijd van onze kant, maar gelukkig hebben we nu een wedstrijd om het recht te zetten."

De Bredanaars moeten dan wel afrekenen met Feyenoord, notabene in de Kuip. Dat dat mogelijk is, bewezen El Allouchi en zijn teamgenoten afgelopen seizoen. Toen boekte NAC een sensationele zege (0-2). ,,We hebben historie geschreven. Een mooie wedstrijd, misschien wel de mooiste van het jaar." 

El Allouchi is optimistisch over de kansen van zijn oude ploeg Helmond Sport, waar NAC-talenten Bart Meijers, Richelor Sprangers, Diego Snepvangers en Bodi Brusselers spelen. ,,Mijn oude club, die heb ik zeker goed."

De Brabantse derby tussen PSV en Willem II gaat een prooi zijn voor de landskampioen, verwacht El Allouchi. ,,Willem II heeft 5-0 gewonnen, maar PSV is te stabiel."

Helemaal zeker over zijn voorspelling is de middenvelder overigens niet. ,,Ik twijfel nog een beetje." Lachend: ,,Dan maar acht goed!"

Volledig scherm
Mounir El Allouchi in actie. © Pro Shots

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
12:15
NAC BredaNAC
away logo
home logo ExcelsiorEXC
14:30
FC EmmenEMM
away logo
home logo FC GroningenGRO
14:30
FeyenoordFEY
away logo
home logo De GraafschapGRA
16:45
FC UtrechtUTR
away logo